About My Work – Mitä työkseni teen/ Sini Kunnas

Lift 2018 4

Photo: M.Koskela at Lift Festival Helsinki Finland #HCPSPIRIT

Sini 2019a

Trees

Sini 2019b

dav

Photo: Art speech at Herceg Novi Street Art Festival 2019 With #HCPSPIRIT

Sini Kunnas Hcpspirit 2

Art photo by Sini Kunnas 2016

Sini info 3

Sini Kunnas Hcpspirit

Art photo in cooperation with #HCPSPIRIT in Malaga 2016 by Sini Kunnas.

Lift Sini HCP 2018

Photo: M.Koskela Lift Festival 2018 Finland with #HCPSPIRIT

Sini info

Sini (10)

Sini Kunnas:

“As we know who we are as our true self, we then know the direction for our work, creativity, intuitions, relationships, art awareness and the abstract whole big picture.

I am an artist and a consultant. Trained in both, but have even more found my minds eye through work experience along many client cases.

We all have a skill to help others with. Mine is to inspire, share speeches and to be an advisor for those, who feel a need for a new angle in quick changes. Be big or smaller.”

Studio: Helsinki, Finland.

Please be free to email and visit the links in these images – and ask for more information regarding my work!

Thank you for visiting my site,

Sini

Antiikki ja taide- artikkeli helmikuu 2018

Sini Kunnas:

“Kun me tunnemme sen kuka laajimmillamme olemme, asettuu selkeämmin oma suunta työssä, valinnoissa ja muutoksissa.

Olen taiteilija, yleisöpuhuja ja muutoskonsultti, kuka hyödyntää erityisherkkyyksiä (ESP), mutta sovellan käytäntöön myös turvallisuusalan tutkintoani (PT 2017).

Meillä kaikilla on toisia auttava jokin erityisosaaminen. Omani on toimia muutoksissa neuvonantajana tilauksesta, tuottaa inspiroivia teoksia ja pitää uusien näkemysten ajatuksia jakavia yleisöpuheita niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Olen huomannut, että monissa yrittäjissä ja johtajissa on samoja piirteitä, kuin on menestyneissä taiteilijoissa.

Kun rajaton luovuus asettuu palvelemaan suuntaa, jota kohti haluamme käytännössä pyrkiä, yhdistyy mukaan myös toiminta, tunteet ja muutosvoima. Tähän kun vielä lisätään mukaan oletuksista vapaa selkeys, kokonaiskuvan tunnistaminen ja omaa identiteettiä rakentavalla tavalla seuraava päättäväisyys, nousee usein tahtotila toimia halutun suunnitelman toteuttamiseksi.

Montenegron katutaidefestivaaleilla pidettyä puhettani 2018 seurasi Kaapelitehtaan Lift- festivaali, jossa kummassakin oli mukana #Hcpspirit. Työajastani osa on luovaa työskentelyä, osa matkustamista, osa neuvotteluja ja konsultaatiotapaamisia sekä osa suunnittelua ja viestintää työpisteessäni. Minulle on täysin luonnollinen työviikko pitää puhe ensin Herceg Novissa ja pian yrityskonsultaatio- tapaaminen Napapiirillä.

Ihminen on laaja. Yksi titteli, koulutus tai identiteetti ei sellaisenaan kuvaa keitä me olemme kokonaisuuksina muutosten aikana. Tämä ilmiö on asia, jonka parissa teen työtä niin taiteilijana, taidepuhujana kuin muutoskonsulttinakin.

Luovuus on parhaimmillaan johonkin asettuneena ja uskon eheyteen inspiraation kivijalkana.

Etenkin nopeissa muutoksissa ovat erityisherkkuudet voimissaan, mutta taitoa vaatii intuitioiden soveltaminen käytäntöön tai saada laaja näkemys asioiden oikeasta nykytilasta ympärillämme.

Olen pitkään toiminut kuvataiteilijana, mutta pidän ehkä eniten juuri niistä ns. maadoittuneista oivalluksista, joihin soveltuu taiteemme, yritysideamme ja kansainvälisetkin suuret suunnitelmat.

Minulle taide, luovuus, yritysten kaipaamat muutosideat tai jopa laajat turvallisuusrakenteet ovat kaikki yhtä ja samaa kokonaisuutta.

Katson maailmaa taiteilijana, mutta sovellan muutoskonsulttina näkemyksiäni palvelemaan yhteiskunnan erilaisia sektoreita.

Tervetuloa ottamaan yhteys – kysythän mailitse työstäni lisää!”

artistsinikunnas@gmail.com

THE PRESTIGIOUS AUDIENCE 2004 painokoko

Sini info 2

Potilas Korkeus 30 cm 2011 Kunnas

Sini Kunnas Hcpspirit (2)

Art photo: S.Kunnas Malaga 2016

Copyright Sini KUnnas